Zanggroep Cadans komt belofte na


De belofte om een middag te komen zingen bij Zorglocatie Slotjesveste in Oosterhout lag er al bijna twee jaar, maar coronamaatregelen gooiden steeds roet in het eten.
Zaterdag 16 oktober kon het er eindelijk van komen. Zanggroep Cadans zou haar eerste optreden geven sinds corona  en natuurlijk was dat in Slotjesveste; belofte maakt schuld. De recreatiezaal zat gezellig vol en het koor had er zin in. Het was voor alle koorleden weer even wennen en voor een paar nieuwe leden was het de vuurdoop. En zeker na de pauze, waarin Slotjesveste voor wat lekkere versnaperingen had gezorgd en de kelen weer even waren gesmeerd, voelde het weer vertrouwd.
Van Avond van Boudewijn de Groot en Het Dorp van Wim Sonneveld, ging het door naar Danny Vera’s Rollercoaster, Skyfall van Adèle, Save Me van Queen en een aantal andere bekende klanken, kortom, een leuke mix van gouwe ouwe en wat meer recente nummers.
Na het slotakkoord en een hartelijk applaus van het publiek, ging iedereen met een goed gevoel huiswaarts. Het was een fijne ervaring, die zeker naar meer smaakte!
Wanneer mogen we weer!

Leden Login

Als je al ingelogd bent, klik dan hier.