Cash voor je Club

Zaterdag kon je tijdens het boodschappen doen in Arendshof genieten van muzikale klanken.

’s Morgens zong Zanggroep Cadans wat van haar repertoire, terwijl ’s middags Gemengd Zangkoor Oosterheide acte de présence gaf.
Winkeliersvereniging Arendshof geeft diverse clubs en verenigingen de mogelijkheid wat extra kasgeld te verdienen met Cash voor je Club. Op de zaterdagen dat de clubs zich kunnen presenteren in het winkelcentrum, is er ook de mogelijkheid extra muntjes te verzamelen.
Ook zaterdag 2 november werd er van deze mogelijkheid gretig gebruik gemaakt door de zangkoren. Het publiek werd benaderd om hun muntjes in de display van Cadans/GZO te deponeren en zelfs de winkeliers werden ertoe aangezet om toch vooral niet te vergeten de muntjes aan te bieden aan hun klanten.

Zeer tevreden

Terwijl de laatste klanken van Nabucco nog even bleven hangen op het Hemaplein, konden er heel veel muntjes worden toegevoegd aan de daarvoor bestemde bak.
Aan de reacties van het publiek te horen, werden de optredens zeer gewaardeerd. Ook de koren waren zeer tevreden en konden bovendien wat extra reclame maken voor hun respectievelijke kerstoptredens in december, waarvoor de opbrengst van de Cash voor je Clubactie zal worden gebruikt.
GZO heeft haar kerstconcert op 14 december in de aula van het Oelbertgymnasium en Cadans volgt op 21 december in de Vredeskerk in de Rulstraat.
De actie Cash voor je Club loopt nog tot en met 16 november 2019.

PS: De foto bij dit artikel is bij de uitreiking van de cheque gemaakt. Mooi bedrag!

Leden Login

Als je al ingelogd bent, klik dan hier.