Harmonie Euphonia en Zanggroep Cadans gaan samen muziek maken!

Op zaterdag 26 maart treedt Harmonieorkest Euphonia uit Teteringen op in de aula van het OLV te Breda. Zanggroep Cadans uit Oosterhout is uitgenodigd om hieraan deel nemen en erg blij met deze uitnodiging. Het wordt een van de eerste optredens sinds het begin van het coronatijdperk en zangers/zangeressen en muzikanten hebben er erg veel zin in!

Euphonia is een vereniging met ongeveer 100 leden en maakt al bijna 80 jaar muziek door en voor inwoners van Teteringen en omgeving. Zanggroep Cadans bestaat volgend jaar 30 jaar en telt zo’n 42 leden. Omdat er de afgelopen jaar weinig uitzicht was op optredens en er niet veel gerepeteerd kon worden, is het fijn dat er vanaf februari naar dit concert kon worden toegeleefd. Cadans zingt zo’n 10 nummers uit haar oude repertoire en er zullen 2 nummers samen met het harmonieorkest worden uitgevoerd.

Het adres van het OLV is: Paul Windhausenweg 11 te Breda, aanvang van het concert 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en de toegang is gratis. Bij de ingang staat er wel een collectebus van Giro 555 voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen, waar men eventueel een donatie in kan doen.

Leden Login

Als je al ingelogd bent, klik dan hier.