Kerstconcert 2019

Op 21 december 2019 verzorgt Zanggroep Cadans een stemmig kerstconcert in de Vredeskerk te Oosterhout.
Het zijn niet de standaard kerstliedjes, die in dit mooie kerkje aan de Rulstraat zullen klinken Hierdoor belooft het een bijzonder concert te worden.

Tijdens het concert wordt het koor begeleid door een strijkersensemble, wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Voor een mooie afwisseling in dit geheel zorgt het gelegenheidskoor Amici Musicali onder leiding van Ronald Tichelaar

Zij brengt het stuk Navidad Nuestra van de Argentijnse componist Ariel Ramirez. Ook verleent de Oosterhoutse organist Jan Sjoerd v/d Vaart zijn medewerking door wat mooie nummers op zijn geliefde orgel te spelen.

Na afloop worden de gasten uitgenodigd in “De Beuk”, waar onder het genot van een gezellig warm winterdrankje nog even nagepraat kan worden.

Om voor dit concert de puntjes op de i te kunnen zetten, wordt het geld gebruikt dat beschikbaar is gesteld door de Winkeliersvereniging Arendshof tijdens de Cash voor je Club actie van de afgelopen weken. Zondag werden de bedragen bekendgemaakt die de 10 deelnemende clubs/verenigingen bij elkaar hebben geharkt. Voor Zanggroep Cadans en Gemengd Zangkoor Oosterheide is dat het prachtige bedrag van 874 euro.

De kaarten voor het kerstconcert ad 14,50 euro zijn verkrijgbaar bij Het Verboden Rijk, Arendstraat 32, Bourgonje Boek- & Kantoorboekhandel, Zuiderhout 62, VVV Torenplein alle te Oosterhout of per mail stichtingincadans@hotmail.com.

Leden Login

Als je al ingelogd bent, klik dan hier.