Vrienden van Cadans

We streven ernaar een koor te zijn met gezonde ambities op een solide financiële basis. Naast de contributie van de leden, vormt subsidiëring onze belangrijkste inkomstenbron. We moeten helaas constateren dat de subsidie vanuit de gemeente door bezuinigingen steeds meer onder druk komt te staan.

We zingen het met veel plezier en we treden ook graag voor u op.
We proberen mee te doen aan korendagen, bedenken leuke creatieve projecten, en proberen regelmatig een groot optreden in een theater neer te zetten.

Zoals elke vereniging, moeten ook wij huur betalen voor onze repetitieruimte, ook de dirigent en muzikale begeleiding moeten betaald worden. Om ons repertoire af en toe te vernieuwen en aan te vullen is natuurlijk ook een bedrag nodig. Willen we het resultaat van onze repetities met u delen, dan zijn er de kosten voor theaterhuur, licht, geluid, aankleding…

Daarom vragen we of u wellicht Vriend van Zanggroep Cadans wilt worden.

U betaalt dan een bepaald bedrag per jaar.
Uiteraard willen wij in ruil voor uw financiële steun een heleboel extraatjes voor u organiseren.
Zo bent u als vriend verzekerd van de beste zitplaatsen tijdens onze optredens, is het meestal mogelijk om een extra drankje en/of versnapering te krijgen, zorgen we voor wat extra aandacht voor u als vriend, krijgt u soms korting op betaalde optredens en zijn er nog meer ideeën om u in het zonnetje te zetten!

U kunt al vriend worden voor:
€30,- voor 1 vriend
€50,- voor als u met 2 vrienden wilt zijn (voorwaarde hiervoor is dat u woont op hetzelfde adres)

Indien u belangstelling heeft zich aan te sluiten bij “Vrienden van Cadans” kunt u bijgevoegd formulier na ondertekening scannen en mailen naar zanggroep-cadans@hotmail.com.

Leden Login

Als je al ingelogd bent, klik dan hier.